Lietiniai "Siurprizas"

Visi puikiai žinome, kad maiste svarbus ne tik skonis, bet ir patiekalo išvaizda. Siūlome Jums štai tokį gražų lietinių pateikimo būdą.

Reikės:

  • 8-10 lietinių
  • 500 gramų jautienos faršo
  • 300 gramų pomidorų
  • 150 gramų svogūnų
  • Svogūnų laiškų
  • Druskos ir maltų pipirų
  • Aliejaus

Svogūną susmulkinkite, o pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles ir sumalkite blenderiu. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus ir tuomet faršą (5-7 minutes). Į keptą faršą supilkite pomidorų masę, pagardinkite druska bei maltais pipirais, viską gerai išmaišykite ir kepinkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių.

Į lietinių viduriuką dėkite po didelį šaukštą faršo ir suimkite iš visų pusių taip, kad gautųsi daili maišelio forma. Blynelių kraštelius viršuje suriškite svogūno laiškais (laiškus galite apiplikyti, tada jie netrūkinės).

Komentarai (7)

dalia 2012-08-01 17:32
manau idara galima,ir saldu padaryti,tik reiketu fantazijos,itariu tiktu bananai ir sokoladinis padazas salia:)
xxx 2012-03-29 18:45
labai skanu ir orginalu,tik kaip minejo reikia truputi orkaiteje apskrudinti,o taip labai skanu ir puosnu:)
Saulėgrąža 2012-02-21 10:40
Dina, o kokioj temperatūroj reikėtų apkepti? Vidutinėj (180 laipsnių), ar geriau karštesnėj?
Rūta 2012-02-21 09:11
Gražu :) tok nelabai įsivaizduočiau, nuo kur reikia pradėt valgyt :D
Dina 2012-02-20 21:13
Visai nebloga mintis apkepinti orkaiteje, turetu buti dar skaniau
va 2012-02-20 19:20
O jei tuos gražius krepšiukus dar į orkaitę įdėti, kad blyneliai šiek tiek apskrustų? :)
Lina 2012-02-20 19:20
Graziai atrodo :)

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Kiekvieną minutę gimsta apie 200 vaikų. Daugiausiai vaikų gimsta liepos mėnesį.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai