Visi puikiai žinome, kad maiste svarbus ne tik skonis, bet ir patiekalo išvaizda. Siūlome Jums štai tokį gražų lietinių pateikimo būdą.
Reikės:
- 8-10 lietinių
- 500 gramų jautienos faršo
- 300 gramų pomidorų
- 150 gramų svogūnų
- Svogūnų laiškų
- Druskos ir maltų pipirų
- Aliejaus
Svogūną susmulkinkite, o pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odeles ir sumalkite blenderiu. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite svogūnus ir tuomet faršą (5-7 minutes). Į keptą faršą supilkite pomidorų masę, pagardinkite druska bei maltais pipirais, viską gerai išmaišykite ir kepinkite ant vidutinės ugnies 15-20 minučių.
Į lietinių viduriuką dėkite po didelį šaukštą faršo ir suimkite iš visų pusių taip, kad gautųsi daili maišelio forma. Blynelių kraštelius viršuje suriškite svogūno laiškais (laiškus galite apiplikyti, tada jie netrūkinės).
Komentarai (7)