Bulviniai ežiukai

Tau reikės: 1 kilogramo bulvių, 1 kiaušinio, 0,5 stiklinės miltų, 1 svogūno, druskos ir aliejaus. Papuošimui: salotų, sūrio, morkų.

Bulves nuskusk ir sutarkuok. Į gautą masę įmaišyk kiaušinį bei miltus ir pagardink druska. Iškepk apvalios formos bulvinius blynelius.

Kad blyneliai atrodytų kaip ežiukai, iš sūrio pagamink jiems galvytes (kraštelius apipjaustyk, o per vidurį palik skylutes, kurios atstos akytes). Papuošimui naudok salotų lapus ir plonai pjaustytą sūrį ir morkas (arba kitus ingridientus).

Vietoje bulvinių blynų galima kepti blynelius iš cukinijos ar aguročio, arba kotletukus iš maltos mėsos.

Komentarai (3)

rb 2011-12-29 17:38
kokia mesmale!!!
Simona 2011-12-28 20:12
Niam :)
Vilte 2011-12-28 14:14
Oj kokie mieli :) Tik suris nelabai dera prie bulviniu blynu, tai geriau gal kotletukai? :)

Nerandi straipsnio? Pasinaudok paieška

Reklama

Populiariausi straipsniai

Reklama

Populiariausi receptai

Naujausi komentarai

Ar žinote, kad...

Ketvirtadalis identiškų dvynių yra veidrodiniai dvyniai. Jų plaukai krenta į skirtingas puses, jie turi veidrodinio tipo pirštų antspaudus ir jeigu vienas yra dešiniarankis, tai kitas – kairiarankis. Tačiau identiški dvyniai turi beveik vienodus protinius sugebėjimus. Tokie dvyniai dalinasi 100% DNR.

Reklama

Junkis prie mūsų ir Facebook'e!

Rinktiniai straipsniai

Reklama

Naudinga

Populiariausi straipsniai